• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

XL Strelitzia Nicolai 'Paradijsvogelplant' (+/- 120 cm) | Dé groene topper van dit moment

Deal verlopen
99,99

Je woonkamer omtoveren tot een Urban Jungle? Dat wil toch iedereen! Dat kan met mij, de Paradijsvogelplant, ook wel de Strelitzia Nicolai genoemd. Ik ben bekend als een echte kamerplant, maar ik kom van origine uit Zuid-Afrika. In de natuur worden mijn neefjes en nichtjes wel 10 meter hoog! Ik zal je geruststellen, ik ben niet zo uit de hoogte, wel ben ik een goede opvulling voor de dode hoek in jouw huiskamer.
De koning van de kamerplanten
Even over mijzelf opscheppen. Ik ben een plant met prachtige, grote, groene bladeren die zijn oorsprong dus vindt in Zuid-Afrika. Ik ben een ultieme jungle plant, met grote bladeren en een koninklijk uiterlijk. Van nature ben ik ruig. Scheuren in de bladeren en kartelrandjes horen bij bij mij en geven mij een woest aantrekkelijk uiterlijk. Het is ook mogelijk om een bloem uit mij te laten groeien. Maar dit kost veel tijd en moeite. Bij de juiste verzorging zal ik na ongeveer 8 jaar bloemen laten uitkomen.
Hoe zorg je voor mij?
Ik houd van

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!