• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

XL Kamer Bonsai Ficus 'Ginseng' | Incl. GRATIS keramische pot t.w.v. €29,99

Deal verlopen
99,99

Aangenaam! Ik ben de Ficus Ginseng. Die naam zegt je misschien niet veel, maar je kent mij zeker wel door mijn Nederlandse naam: de Bonsai. Oorspronkelijk kom ik uit Azië en voel mij daar ook echt thuis. Ik neem dus de oosterse sferen mee naar je woonkamer! Mijn wortels worden gekweekt in China en Maleisië, waar ze zo'n vijftien jaar groeien. Ik behoor tot de familie van de moeibeiplanten. Dit zijn dé populairste soorten Bonsai voor beginners.
Dé designerplant van het jaar
De wereld van de bonsai-boompjes is een wereld apart. Wie ermee in contact komt raakt er vaak voor de rest van zijn leven aan verslingerd. Een soort gezonde verslaving dus. De bonsai planten staan bekend om hun bijzondere kenmerken: het zijn echte designerplanten. De intrigerend kronkelende wortels hebben een verbluffende vorm die in allerlei mogelijkheden groeit. De stam van deze Kamer Bonsai groeit in s-vorm de lucht in en over de hele stam groeien kleine blaadjes aan vertakkingen. Met de bonsai haal je

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!