• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

Vlinderorchideeën | Set van 2 | Mega scherp geprijsd

Deal verlopen
89,99

Hallo! Ik ben de vlinderorchidee. Ik word ook wel de Cascade orchidee genoemd en mijn Latijnse naam is Phalaenopsis. Oorspronkelijk groeit mijn familie op bomen in het regenwoud en daar voeden ze zich met behulp van luchtwortels. We komen oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Australië en in de natuur groeien we vooral in bomen, spleten in rosten, of op sterke luchtdoorlatende grond.
Sierlijke uitstraling door de mooie boogvorm
Deze schitterende Cascade Orchidee heeft door zijn mooie boogvorm en XL witte bloemen, een sierlijke uitstraling, en staat werkelijk waar mooi in elk interieur. Ik heb mooie, grote bloemen die wit zijn van kleur. Je kunt gelukkig lang genieten van mijn mooie bloemen, namelijk wel 2 tot 6 maanden! De kleur van de wortels vertelt veel over deze plant. Wanneer ze donkergroen van kleur zijn heeft de plant voldoende water. Zijn ze echter grijswit van kleur dan heeft hij dringend water nodig!
Hoe zorg je voor mij?
Wij Orchideeën zijn bloeiende planten waarbij

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!