• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

Set van 2 Kerstbomen in Pot | Geschikt voor binnen én buiten

Deal verlopen
89,99

Ho-Ho-Ho, ik ben helemaal ready voor de feestdagen! Ik zorg ervoor dat de warme kerstsfeer in jouw huis beland. Laat ik me even voorstellen: ik ben de Picea Glauca ‘Conica’. Over het algemeen ben ik beter bekend als de Canadese Spar. 1 bestelling = 2 stuks en daarom perfect om er een cadeau te geven! Door mijn winterharde kwaliteiten hoef je na de feestdagen geen afscheid van mij te nemen. Je verhuist mij makkelijk naar je tuin of balkon. Mijn naalden blijven het hele jaar door groen, het is dan ook zonde om alleen met de feestdagen van mij te genieten.
De ultieme kerstsfeer
Deze kerst zal vrijwel heel Nederland thuis doorbrengen. Niets leuker om dan al vroeg te starten met je kerstdecoratie. Met deze kerstbomen breng je in een handomdraai de ultieme kerstsfeer in huis. Je decoreert mij helemaal naar eigen wens. Ga je voor lichtjes, slingers, kerstballen of allemaal?! De kerstbomen hebben een hoogte van 70 – 75 cm, gemeten inclusief de kwekerspot.
Hoe zorg je voor mij?
Veel

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!