• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

Schitterende XL Arecapalm | 'Dypsis Lutescens' | Ideaal voor het zuiveren van slecht geventileerde ruimtes

Deal verlopen
99,99

Hallo! Ik ben de Dypsis Lutescens, ook wel bekend als ‘de Arecapalm’. Een van de meest populaire planten voor in je woonkamer. Je herkent mij aan mijn trossen met hoge, veerachtige en sierlijke, lichtgroene bladeren. Daarnaast ben ik ook nog een zeer geschikt voor op je werkplek; ik heb namelijk luchtzuiverende kwaliteiten!
Ga voor een schone lucht
Het wordt weer nat en guur buiten, de kachel gaat aan, de ramen dicht en we zitten gezellig binnen. Helaas is dit niet bevorderlijk voor de luchtkwaliteit in huis of op kantoor. Het is daarom het perfecte moment om mij te verwelkomen! Ik sta erom bekend dat ik zeer luchtzuiverend werkt. Door deze eigenschap zuiver ik ongewenste deeltjes uit de vervuilde lucht. Via mijn bladeren neem ik de onzuivere deeltjes op en zet dit om in bouwstoffen voor mezelf. Vooral in ruimtes die minder goed worden geventileerd ben ik je beste vriend. Wil je mij nou nog mooier aankleden? Kies dan voor de deal met trendy lederlook kraft potten en bespaar!
Hoe

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!