• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

Health Airfryer van Magnani (12 liter inhoud) l Multifunctioneel; je kan ermee frituren, grillen, bakken, braden en roosteren

Deal verlopen
349,99

Een lekker patatje of broodje kroket; iedereen heeft er wel eens zin in. Met deze XXL airfryer van Magnani kun je je zonder schuldgevoel overgeven aan jouw snackmoment, want je gebruikt namelijk bijna geen frituurvet of olie. Maar je kunt de airfryer ook voor andere gerechten gebruiken, want hij kan bakken, grillen, roosteren en braden. Als je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel wilt zetten, is de airfryer een zeer handige keukenhulp.
Lekker en gezonder
Een airfryer is veel meer dan een normale friteuse. Met deze airfryer kun je frituren, roosteren, grillen, bakken en braden. De airfryer werkt met een unieke hot air technologie. Door de snelle luchtcirculatie van hete lucht en een optimaal verwarmingsprofiel kun je verschillende gerechten bereiden zonder veel vet of olie. De etenswaren krijgen een knapperig korstje, maar blijven toch sappig van binnen. Niet alleen lekker, het is ook nog gezonder!
Van sappig vlees tot geroosterde groenten
Een ander voordeel van de

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!