• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

Elektrische Waterkruik met Fluweelzachte Bekleding | Binnen enkele minuten opgeladen tot wel 2 uur lang, met een max. temp. van 75 graden

Deal verlopen
49,99

Heb jij het altijd koud? Heb je vaak last van spierpijn? Dan is de elektrische warmwaterkruik precies wat jij nodig hebt! Hij is erg praktisch en makkelijk in gebruik aangezien je hem alleen maar een paar minuten in een stopcontact hoeft te steken. Hij heeft een thermostaat die beschermt tegen oververhitting en is bekleed met een zachte, fluweelachtige stof die erg aangenaam aanvoelt. Deze elektrische waterkruik is al gevuld met water, dus je hoeft hem niet elke keer leeg te gieten en op te vullen.
Nooit meer last van kou!
Nooit meer last van kou met deze elektrische waterkruik! Door het simpele design is het ontzettend eenvoudig om snel en veilig je kruik op te warmen. Voortaan geen gedoe meer met gevaarlijk kokend water, want de maximale temperatuur van deze kruik is begrensd op 75 graden Celsius. Kruip gezellig op de bank met deze warme “knuffel” en laat die herfst- en winteravonden maar komen.
Specificaties

* Kleur: Blauw
* Matriaal kruik: Rubber
* Matraal zak:

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!