• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

1+1 GRATIS: XL Exotische Geldbomen (80-85 cm hoog) met Gevlochten Stam

Deal verlopen
149,99

Money, money money! Ik ben de Geldboom, ook wel Pachira Aquatica of watercacao genoemd. Ik heb dus vele namen, maar ik ben dan ook wel vrij bijzonder hoor. Ik kom eigenlijk uit het verre Oosten, daar sta ik symbool voor financiële voorspoed en geluk. Ik ben daarom een ideaal bruilofts- of housewarminggeschenk. In de Oosterse traditie werd geloofd dat mijn bladeren geld konden vangen. Heel eerlijk? Dit is me nog niet gelukt. Maar ik blijf oefenen. TIP: Hou er een voor jezelf en geef er een cadeau aan een vriend of iemand uit je familie!
Mijn gevlochten stam is niet te missen!
Ik zal nog iets interessants vertellen, eigenlijk ben ik een ijzersterke moerasplant. Mijn voorouders komen uit de moerassen van Costa Rica, Oost-Brazilië en Panama. De gevlochten stam en vijfvingerige bladeren zorgen voor een geluksgevoel. Ik word dan ook vaak cadeau gegeven met geld in de gevlochten stam.
Hoe zorg je voor mij?
Als je mij aan iemand cadeau geeft, hoeft de gelukkige zich geen zorgen te

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!