• De állerbeste dagdeals!
  • De hoogste kortingen op een rij!
  • Altijd als eerste alle deals online!
  • Dé zoekmachine voor dagdeals!

1+1 GRATIS: Bananenplanten | Musa Acuminata 'Dwarf Cavendish' | Keuze uit siermanden en -potten en aanvullende plantenvoeding

Deal verlopen
69,99

Aangenaam! Ik ben de Musa Acuminata 'Dwars Cavendish' maar mijn bijnaam is de Bananenplant. Ik kom uit de familie Musaceae. Mijn voorouders komen oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, maar mijn familie is vanwege de vruchten nu in veel tropische gebieden te vinden. Gelukkig ben ik ook zeer geschikt als kamerplant, de tropen haal in je huis met je eigen Bananenboom! Mijn beroemde vrucht kun je helaas niet eten en hou ik daarom graag voor mezelf en al zeg ik het zelf, het staat me prachtig. Wil je mij nou nog mooier aankleden? Kies dan voor de deal met trendy lederlook kraft potten of jutte manden en bespaar!
Indrukwekkende grote bladeren
Je herkent mij meteen aan mijn prachtige grotere bladeren en daar ben ik trots op! Mijn stam is dik en vanuit daar vormen zich meerdere bladeren die uit verschillende punten van mijn stam groeien. De bladeren hou ik het gehele jaar mooi groen en passen dus perfect in jouw Urban Jungle, ook zuiver ik hiermee de lucht in huis. Mijn onderste bladeren

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DAILY DEALS!

Ontvang elke dag de allerbeste deals in je inbox!